ELS NOSTRES TREBALLS

En Floristeria Myosotis estem especialitzats a prestar tot tipus de serveis florals a Reus i no sols a persones particulars,sinó també a empreses. La nostra especialització són les flors i fem tot tipus de creacions que ens demanin els nostres clients i per a tota mena de motius, esdeveniments i celebracions.

PLANTES NATURALS

Comptem amb una àmplia varietat de plantes naturals. A la nostra botiga trobarà diferents espècies. Pregunti'ns si té dubtes. El podem ajudar perquè triï la millor opció segons l'espai en el qual tingui pensat posar-la, el tipus d'il·luminació que vagi a rebre i la dedicació que li vulgui destinar. A més, aquestes plantes que oferim són tant per a interior com per a exterior.

COMPOSICIONS ARTIFICIALS

Amb aquesta mena de plantes pot aconseguir també una decoració a la seva mesura. Les

plantes artificials, a diferència de les naturals, no requereixen de les mateixes cures que aquesta últimes. Pot col·locar-se pràcticament en qualsevol lloc, fins i tot en aquells en els quals la il·luminació no sigui del tot bona. Pot triar entre les tendències més atractives, modernes i actuals de la decoració floral. Tenim tot tipus de gerros, centres i elements decoratius que anem renovant constantment perquè pugui triar sempre la millor novetat.

SERVEI A EMPRESES

Aquí entren en joc els nostres tradicionals rams de núvia. Els confeccionem totalment a la mesura. Digui'ns en quina idea té i si no ha pensat en res, no es preocupi. Podem assessorar-lo perquè

aquest dia pugui lluir-lo amb alegria. Però no sols ens ocupem de la núvia, sinó també del nuvi perquè les llueixi en la solapa de la jaqueta. També decorem cotxes nupcials. A més de tot això confeccionem creacions perquè adornin qualsevol espai en el qual vagi a tenir lloc un altre tipus de celebració.

ART FÚNEBRE

Per a acomiadar als nostres, realitzem tot tipus de corones, coixins, palmes, rams, centres...etc. Lliurament urgent en el tanatori.

ENVIAMENT A DOMICILI

DEMANI'NS UN PRESSUPOST PERSONALITZATEN TOT L'ÀMBIT NACIONAL