DECORACIÓ I COMPLEMENTS A Reus

En Floristeria Myosotis també ens encarreguem de tot el relacionat amb la decoració i els complements. Som una floristeria que porta més de 40 anys prestant els seus serveis a Reus (TARRAGONA). 

DECORACIONS D'INTERIORS I EXTERIORS

Acompanyi aquest moment tan especial que vulgui celebrar amb unes boniques flors. Nosaltres ens ocuparem que tota la decoració estigui perfecta i sempre d'acord amb el motiu en concret. Decorem tot tipus d'esglésies, espais en els quals vagi a tenir lloc un enllaç civil i tot tipus de sales i de menjadors.


Decoració floral efímera d'espais tant interiors com exteriors. Ens adaptem als espais i necessitats de cada client, dissenyant una escenografia o decoració floral adequada a l'acte: reunions d'empresa o convencions, esdeveniments socials com a inauguracions, noces (esglésies, menjadors, zones exteriors), aniversaris, etc.


Recordi que som floristes professionals i que treballem a la mesura del client. També tenim les nostres pròpies creacions ja fetes. Només ha d'explicar-nos la seva idea i nosaltres la farem realitat.

COMPLEMENTS

A més de la decoració de tota mena d'espais interiors i exteriors, en Floristeria Myosotis també realitzem tot tot tipus de complements com, per exemple, adorns per a la roba (com les solapes dels nuvis), el cap, etc. Així, per exemple, fem tot tipus de rams, conjunts decoratius com les cistelles, detalls per a regalar a manera de record, decorem els cotxes nupcials, fem suports per a les aliances, elements varis de decoració (ceràmica, forja, vímet, etc.).

 


Tot el que necessiti ho trobarà en Floristeria Myosotis. Per a alguna cosa som una referència en el sector! No sols les més de quatre dècades de treball ens avalen, sinó que també, cada vegada més clients confien en el nostre art per a aquest dia o moment tan especial.

DECOREM QUALSEVOL ESPAI